Ragdoll Sally

Ga naar beneden

Ragdoll Sally

Bericht van Jolien op za jul 14, 2012 3:43 am

Volledige naam: Syrena Añoré, maar hierbij moet verteld worden dat ze zichzelf al zolang ze zich kan herinneren, geen Syrena, maar Sally noemt. Dit is dan eigenlijk ook haar officiële naam geworden nu.
Leeftijd: 17
Karakter + Innerlijk: Van nature is Sally een zeer vriendelijk, liefdevol en zachtaardig persoon. Maar door de jaren heen is ze verhard en heeft ze geleerd wat ze kan doen met haar lichaam, met haar kracht en met haar handelingen. Al vanaf jongs af aan is ze misbruikt, hoewel ze weet dat dit geen daadwerkelijk effect op haar heeft gehad. Ze weet dat haar broer en zijn vrienden ervoor gestraft zijn, hoewel ze nog steeds zint op wraak. Ze heeft ook geen daadwerkelijke herinneringen meer aan die momenten zelf en de herinneringen die ze nog heeft, heeft ze ver weg gestopt, om nooit meer tevoorschijn te halen.
Het feit dat ze al sinds haar achtste in deze gevangenis zit, heeft haar verhard en het heeft haar geleerd dat als je op een bepaalde manier handelt, je veel voor elkaar krijgt.
Haar karakter is eigenlijk nogal botsend, omdat ze van nature zo'n vriendelijk, liefdevol en zachtaardig persoon is en dat ook altijd zal blijven, maar ondertussen voelt ze niets anders dan haat jegens iedereen. Het maakt haar een gecompliceerd persoon, met vele emoties die nog diep in haar lichaam verborgen zitten.

Biografie/verleden: Sally zit al lang in de gevangenis, al bijna heel haar leven. Ze heeft vrijwel geen andere herinneringen aan haar verleden, behalve de momenten waarop ze misbruikt werd door haar broer en zijn vrienden. Haar ouders hebben er nooit wat aan gedaan, hebben altijd gezegd dat zij degene was die het uitlokte, dat ze een hoer was, dat ze een slet was en dat het haar eigen schuld was want nee, hun liefdevolle, goede zoon zou nooit zoiets doen. Sally was op dat moment zes, haar broer was op dat moment zeventien. Ze was ongepland en ergens heeft ze het idee dat haar ouders dat nooit hebben kunnen accepteren.
Toen Sally acht was, en voor de zoveelste keer werd misbruikt door haar broer en zijn vrienden, uitte ze haar kracht, die ze tot daarvoor amper gebruikt had. Ze heeft hen van hun handen geroofd en bij hen gezeten, gewacht totdat ze weer mens werden en ze zien creperen, het bloed uit hun armen zien stromen en niets gedaan. Hun gegil deed niets, zorgde er alleen maar voor dat er politie kwam, die ook maar gelijk mensen van het Centrum erbij haalden. En zo belandde Sally als kind, nu negen jaar geleden, in deze plek, waar ze als dodelijk gezien werd. Het deerde haar niet, deert haar nog steeds niet. Ze is wie ze is en ze zint op wraak, omdat ze weet dat haar broer nog leeft. Zonder handen, dat wel, maar hij leeft. Van haar ouders heeft ze niets meer vernomen en het kan haar ook niet schelen of ze dood zijn of niet.

Uiterlijk: Het eerste wat je opvalt aan het uiterlijk van deze jongedame, is haar rode, vurige haar, dat tot voorbij haar heupen komt. Het is haar kenmerk en ook hetgeen waaraan ze altijd herkend zal worden. Haar heldere, blauwe ogen, is het tweede wat op zal vallen, zeker omdat ze hels afsteken tegen haar zeer witte huid en haar vurige, rode lokken. Ze heeft een porselein-achtige huid, zeer wit en haar ogen zijn ook redelijk groot. Ze heeft een daadwerkelijk pop-achtig gezichtje, wat waarschijnlijk ook voor een deel zo komt door haar kracht. Ze is zo'n 170 centimeter, het kan een centimeter meer of minder zijn. Ze is slank, fragiel misschien, maar ze heeft rondingen, misschien meer dan dat daadwerkelijk mooi is voor haar lichaam en verhoudingen, maar lappenpoppen waren nooit helemaal perfect.

Gave/kracht: Sally heeft de gave om zichzelf en anderen in een rag doll te veranderen. Dit houdt in, dat als ze iemand aanraakt met haar handen, dat diegene in een lappenpop, een rag doll dus, veranderd. Omdat de organen dan verdwijnen, zal deze persoon niet in staat zijn zichzelf te bewegen en Sally zal in staat zijn om de ledematen van dit persoon te verwijderen. Na een uur, of eerder als Sally de kracht uit hun lichaam haalt, zullen zij weer mens worden. Echter, als zij ledematen missen, zullen deze ook niet aanwezig zijn als zij weer mens worden, waardoor ze dus gelijk dood zullen bloeden. Het is dus voor hen wachten op hun dood als Sally hen in een rag doll veranderd en ledematen van hen afneemt, die alleen weer aan het lichaam gezet kunnen worden door de ledematen er weer aan te naaien. Ze kan zichzelf dus ook in een rag doll veranderen en is dan vrijwel onsterfelijk, aangezien haar lichaam van zaagsel is en geen eten en/of drinken nodig heeft. Het enige wat haar dan om het leven kan brengen is vuur, omdat een lappenpop niet bestand is tegen vuur.
Attributen:
Door: Jolien

Jolien
Jolien

Aantal berichten : 673
Registratiedatum : 11-06-12

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum