Pirate Sally

Ga naar beneden

Pirate Sally

Bericht van Jolien op za jul 14, 2012 3:45 am

Volledige naam: Sally Blackbird
Roepnaam: Sally
Leeftijd: Sally is net zeventien geworden

Innerlijk: Sally is een meisje met een nogal tweezijdig karakter. Aan de ene kant heb je haar Piratenkarakter. Het karakter zonder emoties, zonder gevoel en een zeer gevaarlijk karakter. Ze heeft dit karakter ontwikkeld toen ze alleen op de wereld was en is zo een zeer beruchte en dodelijke piraat geworden. Geen gevecht heeft ze ooit verloren en heet lieftallige uiterlijk weet ze goed te gebruiken. Mensen raken in de war door haar lieftallige uiterlijk, letten niet op en verliezen zo hun leven. Sally is zo emotieloos en gevoelloos geworden toen haar ouders aan de galg belandden. Ze heeft ze dood zien gaan voor haar ogen, waarna ze er zelf op de één of andere manier in slaagde de galg te ontlopen. Sally besloot dat mensen met haar gevoelens konden gaan spelen als ze het verdriet toeliet in haar lichaam en daarom sloot ze de gevoelens af, iets wat haar verbazingwekkend goed af ging en nog steeds goed af gaat.
Nu moet je niet denken dat ze alleen maar een bitch is, zeer zeker niet. Diep van binnen is ze iemand die naar liefde zoekt, iets wat zij maar kort heeft mogen hebben, voor zover haar ouders van haar hielden dan.
Degenen die ze mag, daar is ze redelijk aardig tegen, maar je moet heel wat doen wil ze werkelijk openen tegenover je. Maar Sally is niet iemand die snel aardig doet. Aardig doen maakt je zwak. Je gaat van mensen houden en Sally heeft allang ervaren dat houden van iemand een grote fout is.
Sally is niet iemand die spijt heeft van haar daden, dat stadium is ze allang voorbij. Als iemand dood is door haar, dan interesseert dat haar niet. 'Had hij maar niet op mijn pad moeten komen,' is haar simpele antwoord dan. Sally is gestopt met het tellen van hoeveel levens ze heeft afgenomen.
Maar Sally is slechts ook maar een mens en ze verlangt ook naar liefde en mensen die voor haar zorgen, ook al zal ze dit verlangen vrijwel niet tot nooit laten zien. Ze heeft soms korte, vurige relaties, die ze na een week weer verbreekt, omdat ze bang is om degene die ze lief heeft kwijt te raken aan de galg. Het is eigenlijk maar de vraag of ze deze relaties heeft omdat ze daadwerkelijk verliefd is, of omdat ze haar menselijke verlangens wil stillen.
Degene die Sally's hart van ijs kan laten smelten, mag eigenlijk heel trots op zichzelf zijn, want tot nu toe is niemand dat nog gelukt.
Uiterlijk: Het uiterlijk van Sally is allereerst bedrog, bedrog waar ze gebruik van maakt. Zoals te zien is heeft ze lang, felrood haar, dat om haar mooie, slanke, vrijwel popachtige gezichtje valt. Ze heeft grote, felle, blauwe ogen en een zeer bleke huid. Ze wordt, ondanks de vele jaren op het schip, nooit bruin. Ze is slank en 170 centimeter lang. Dit alles laat je denken dat ze een lieflijk meisje is, maar niets is minder waar.
Zoals te zien op de zwartwit foto, heeft Sally zo haar andere kant van het uiterlijk. Het uiterlijk dat tevoorschijn komt in gevechten. Sally gebruikt haar lieflijke uiterlijk in haar voordeel. Piraten zijn slechts een fractie van een seconde afgeleid door haar lieftallige uiterlijk, waardoor Sally in staat is ze met gemak neer te steken.
Sally kan haar lieftallige gezichtje daarnaast zó strak en emotieloos houden, dat mensen vaak al meteen weglopen, omdat ze weten dat alles aan Sally gevaarlijk is. En dat is ook absoluut verstandig.
Sally heeft over haar linkerzij een lang litteken lopen, als teken van een gevecht dat ooit bijna misgegaan is. Mede dankzij dat gevecht is ze zich nog meer gaan afsluiten van haar emoties, omdat de piraat waarmee ze vocht met haar emoties speelde. Tevens heeft ze op haar rechterpols een tatoeage van een doodshoofd, als teken dat ze een piraat is en niet bang is om dat te laten zien.
Familieleden: Sally's ouders waren Jaylo Blackbird en Elisabeth Oddini, beiden volbloed piraten. Toen Sally negen jaar oud was, belandden haar ouders aan de galg - en zij eigenlijk ook. Sally wist echter te ontsnappen en heeft sindsdien geen ouders meer gehad of andere familieleden. Sally's vader was van Italiaanse afkomst, terwijl haar moeder van Engelse en Franse afkomst was. Sally heeft dus Italiaans, Frans en Engels bloed in zich.

Volbloed/halfbloed: Volbloed
Werk op het schip: Sally staat soms aan het roer, maar meestal doet ze veel dingen op het schip. Dek schrobben, in de mast klimmen wanneer dat moet, enzovoorts. Ze heeft niet echt een vaste taak. Maar als er gevechten zijn, dan staat ze zeker weten vooraan.
Vaste wapen(s): Sally heeft altijd haar geliefde zwaard en een kleine revolver bij zich. Ook heeft ze vrijwel altijd een kleine dolk in haar laars zitten.
Extra informatie: Sally heeft de tik aan haar haar te zitten, voornamelijk als ze haar wapens niet bij de hand heeft. Meestal heeft ze haar wapens beet en ze heeft zichzelf aangeleerd haar handen bezig te houden. Vandaar de tik om aan haar haar te zitten ontwikkelt is.
Door: Jolien


De tatoeage op haar pols:


Jolien
Jolien

Aantal berichten : 673
Registratiedatum : 11-06-12

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum