Vivienne Angel Maybelle

Ga naar beneden

Vivienne Angel Maybelle

Bericht van Maartje op di nov 20, 2012 7:36 am

Vivienne Angel Maybelle was misschien niet al te stoutmoedig. Beter nog, je kon haar beschrijven als een angsthaas. Niet zo zeer een aanstellerige, halvegare vampier, maar eerder als een zachtaardig meisje met weinig ruggengraat, hoewel ze af en toe kuren kon hebben, woedebuien waarbij ze als een razende tekeer kon gaan.
De moeilijkheid met haar is dat ze een minderwaardigheidscomplex had; ze dacht dat de mensen haar achter haar rug uitlachten, en ze probeerde dat achter een hoop bluf te verbergen. In wezen was ze zoals veel jongeren tegenwoordig, te vroeg uit het nest gegooid. Alleen en onzeker voelde ze zich voortdurend in de verdediging gedrongen. Maar onder de bestudeerde onverschilligheid, die spottende kilte, ging een meisje schuil die snakte naar liefde, maar te trots was om daarom te vragen en vervulde daarom hoofdzakelijk een bijrol in andermans dromen.
Langer dan 1,60 meter is ze niet. Ze heeft fijngesneden gelaatstrekken, die duidelijk haar aristocratische en Normandische afkomst verrieden als van dauwfrisse zachtheid. Een gevoelige mond en een ondeugende wipneus, blijkbaar hét toonbeeld van onschuldigheid. Schijnt bedriegt, overigs. Haar oogopslag was pittig, maar kwetsbaar, op zo’n manier zoals ze sowieso oogde: breekbaar als een klein, Chinees poppetje. Ze had rookkleurige, grote Sméagol-ogen hoewel er een buitengewoon bruine, haast goudkleurige gloed in zat, dat in tegenstelling tot haar gezichtje waar de last van lastige jaren bleekheid aan hadden gegeven. Bij die haast roomkleurige huid leken haar blonde krullen, die tot ver over haar rug vielen, nog lichter.

En ik moet nog even foto's bij d'r zoeken maar nu te lui. En nog lang niet af. D:
Maartje
Maartje

Aantal berichten : 677
Registratiedatum : 11-06-12

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum